دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال ترین دفتر همکار آکادمی کانون پتنت است

 | تاریخ ارسال: 1398/6/30 | 
مدیر آکادمی کانون پتنت گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال ترین دفاتر همکار این کانون است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر،  خانم مهندس نگار ختمی مأب در حاشیه دوره توانمندسازی دفاتر همکار کانون پتنت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: هدف از برگزاری این دوره آموزش مسئولان دفاتر همکار است.
وی افزود: نیازهای مسئولان دفاتر همکار کانون پتنت از طریق پرسشنامه کتبی، مراجعه حضوری و اطلاع رسانی مسئولان پایش شده است.
مدیر آکادمی کانون پتنت تاکید کرد: براساس پایش انجام شده نیازهای آموزشی مسئولان دفاتر همکار سطح بندی شد و براساس آن آموزش های لازم در این دوره ارائه شد.
ختمی مأب اظهار داشت: کانون پتنت یک نهاد حمایتی است و همکار معاونت علمی ریاست جمهوری به شمار می رود که ارتقا فرهنگ نوآوری و حفاظت از مالکیت فکری  را با تاکید بر ثبت اختراع دنبال می کند.
وی ادامه داد: این کانون ۹۰ درصد هزینه های ثبت اختراع را حمایت می کند بنابراین لازم است که مسئولان دفاتر همکار درخصوص روند ثبت اختراع و ثبت اختراع بین المللی اطلاعات لازم را داشته باشند.
مدیر آکادمی کانون پتنت خاطرنشان کرد: ما از درخواست هایی حمایت می کنیم که مورد حمایت کانون پتنت باشد.
ختمی  مأب گفت: در این دوره موضوعات دوره های اقناع، متقاضی سازی مخاطب، فنون مذاکره، مدیریت زمان، همسان سازی دانش ها ارائه شد.
وی تاکیدکرد: ۲۸ دانشگاه، پارک علم و فناوری و پژوهشکده در این جلسه شرکت کردند.
مدیر آکادمی کانون پتنت با بیان اینکه ۵۵ دفتر همکار داریم، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال ترین دفتر همکار است. که در این جلسه از توانمندی این دفتر استفاده شد.
گفتنی است :در راستای سیاست ویژه حمایت از مخترعین در سراسر کشور، کانون پتنت ایران با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام به برگزاری دوره جدیدی در دوره توانمندسازی دفاتر همکار خودکرد. در این دوره ۲۴ و ۲۵ شهریورماه برگزار شد ،  مسئولین دفاتر همکار ۲۴ واحد مختلف، ۵ نفر از همراهان ایشان و تیم‌های مختلف کانون پتنت ایران، حضور داشته و یک برنامه فشرده توانمندسازی، متشکل از آموزش ثبت اختراع، پرسش و پاسخ و شبکه‌سازی و تعامل میان دفاتر مختلف، اجرا و پیاده‌سازی شد.
در این دوره  دکتر «امیرحسین برنایی»، مدیر عامل شرکت ایده‌سازان عصر آفتاب و مدرس کانون پتنت ایران، نسبت به ارائه مطالب آموزشی در خصوص ثبت اختراع و مالکیت فکری، مطالبی را ارائه نمودند. از جمله آیتم‌های مطرح شده در این دوره می‌توان به معرفی انواع مالکیت فکری (شامل علائم تجاری، طراحی‌های صنعتی، پتنت‌ها، کپی‌رایت و حقوق وابسته و نشان‌های جغرافیایی) و انتخاب گزینه مناسب برای حفاظت از دارایی‌های فکری اشاره نمود.