برگزاری نشست هم‌اندیشی و تبادل نظر رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با رؤسای پردیس‌های بین‌المللی کیش دانشگاه‌ها

 | تاریخ ارسال: 1402/10/13 | 
 
 نشست هم‌اندیشی و تبادل نظر رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، رؤسای پردیس‌های بین ‌المللی کیش دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، تهران، علوم پزشکی تهران، صنعتی شریف و نیز مسئولین و امام جمعه منطقه آزاد کیش برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی صنعتی امیرکبیر به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر صباغ الوانی رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیردر این مراسم گفت: با توجه به شاخص‌های دانشگاه نسل سوم و استفاده بهینه از ظرفیت‌های نخبگان دانشگاهی و پذیرش و تربیت دانشجویان بین المللی به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس و نیز جذب داوطلبان نخبه ایرانی مقیم خارج از کشور برای ادامه تحصیلات دانشگاهی با رویکرد جلوگیری از خروج این نخبگان و بازگشت به کشور می‌باشد.

صباغ الوانی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمادگی کامل خود را جهت حضور قدرتمند در سایت جدید دانشگاهی با امکانات آموزشی و تحقیقاتی ویژه از جمله تاسیس آزمایشگاه‌های مرجع، ایجاد فضایی برای فرصت مطالعاتی اساتید و نخبگان دانشگاهی، مرکز دوره های کوتاه مدت و آزاد و ... در سطوح بالای بین المللی مطابق با استاندادهای جهانی در موقعییت در نظر گرفته شده در متطقه آزاد جزیره کیش می باشد.

در این خصوص رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی کیش اضافه کرد: مسئولیت‌های بزرگی بر دوش شما است و این مسئولیت برکات فراوانی دارد، زیرا شما فرصتی خوب در حوزه هدایت و راهیابی، علم‌آموزی، تربیت و توسعه فعالیت‌های مخاطبین به‌ویژه جوانان این مرز و بوم دارید، لذا قدر این فرصت و نعمت را باید دانست و برای اهداف بزرگ تلاش کرد و برای شناساندن ظرفیت‌های متنوع، به‌ویژه ظرفیت‌های علمی، دانشگاهی و بین‌المللی جزیره کیش تلاش کرد.

وی با اشاره به این نکته که نگاه اقتصادی به جمعیت دانشجویی نامناسب ‌ترین نگاه است، تاکید کرد: توجه به جریان علمی، دانشجویی، فرهنگی، دینی و تعمیق باورها از جمله اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد و ما درقبال این امور وظیفه‌ای مهم برعهده داریم که توجه به آن آوردهای بیشتر و ارزشمندتری برای جامعه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در بیان اهمیت نقش دانشگاه‌ها و مراکز عملی تصریح کرد: بازدارندگی، قدرت دفاعی، شکار پهپادهای دشمن، پیشرفت‌های علمی، دستیابی به فناوری نانو و صادرات آن به کشورهای پیشرفته، رشد علوم پزشکی و هرجا نقطه قوتی در نظام می‌بینیم ریشه در دانشگاه‌ها دارد.

وی ایجاد مرکز نوآوری با همکاری علمی ریاست جمهوری در کیش و فراهم کردن جریان‌های شتاب دهنده‌ها را از جمله دستاوردها و اقدامات مهم در کیش دانست و افزود: ما اینگونه ظرفیت‌ها را باید اول به نقطه فعالیت برسانیم و این قابلیت‌ها را معرفی و به همه نشان دهیم، زیرا اکثر مردم از این تحولات و پیشرفت‌ها خبر ندارند. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، فضای دانشگاهی را نقطه‌ای مهم دانست و افزود: دانشگاه تکیه‌گاه و سرمایه‌ای بزرگ و پایدار برای کشور و مردم است تا بتوانند با استفاده از این سرمایه از مشکلات عبور کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه سخنان خود اضافه کرد: شرایط امروز کشور، شرایطی مهم و حساس است که در مقایسه با دوران دفاع مقدس، دشواری‌های خود را دارد و آنچه در حوزه جنگ‌های نیمه‌سخت یا نرم اتفاق می‌افتد از نظر فهم فضا، میدان و مدیریت واقعا مشکلات خاص خود را دارد و در واقع جنگ اراده‌ها است.

وی اضافه کرد: هدف دشمن در این جنگ، مغلوب کردن اراده مردم از طریق فشارهای روانی و تحریم اقتصادی است. لذا دشمن با رویکردی سه‌گانه مبتنی بر تشدید تحریم‌های اقتصادی، تنگ کردن حلقه محاصره، جنگ نیمه‌سخت و ایجاد ناامنی و فشار روانی برمردم وارد میدان شده و در قالب شایعات مختلف از جمله تاریک نشان دادن آینده، ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه، فاسد نشان دادن مدیران، تضعیف باورها، کاهش سرمایه‌های اجتماعی نظام، به ستوه آوردن مردم و کشاندن آنها به عرصه خیابان‌ها تلاش دارد تا قدرت نظام را در اداره امور تضعیف و عملکرد جمهوری اسلامی را در عرصه بین‌المللی محدود کند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اضافه کرد: دشمن در این شرایط برای از بین بردن سه نقطه قوت مردم یعنی باور، امید و اعتماد، برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری کرده و دراین راستا، حجم قابل توجهی محتوا بر علیه اعتقادات و باورهای مردم در فضای رسانه‌ها منتشر می‌کند که در این برنامه‌ها، هجمه‌های سنگینی با هدف از بین بردن اتکا و اعتماد مردم به گروه‌های مرجع کشورمان از جمله کارگزاران نظام، روحانیت، دانشگاهیان، نمایندگان مجلس و جامعه پزشکی و بخش سلامت صورت داده است، بخشی که به لحاظ رشد و پیشرفت از نقاط قوت نظام اسلامی است و به رغم تحریم‌ها فعالیت چشمگیری از خود نشان داده است.